3D tlocrti

Dodajte dimenziju svom prostoru s realnim materijalima i namještajem. Kreirajte fotorealistične 3D tlocrte koji će dodatno unaprijediti vašu prezentaciju budućeg prostora.

Baza CG komponenti

Kreirali smo za vas bazu od gotovo 36 000 fotorealističnih 3D objekata. Dovoljno nam je da nam pokažete sliku željenog namještaja i mi ga možemo smjestiti u prostor.

Opremanje interijera

Opremanje interijera možete u potpunosti prepustiti nama, a dodatne sate provedene s našim dizajnerima i arhitektima koji vas savjetuju ne naplaćujemo.

3D ili 2D?

3D je mnogo bliži ljudskoj percepciji i neizostavan je alat u svakoj ozbiljnoj arhitekturalnoj prezentaciji.

Saznajte više
o cijenama naših usluga  Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

  Radni proces izrade 3D tlocrta

  Nacrt

  Kod nas je sve jednostavno. Nemate CAD nacrt? Skicirajte nam ga na papiru! Naši arhitekti će za u trenu napraviti precizan nacrt u AutoCAD-u.

  Kratke upute

  Odobravamo teksture i materijale sa statičkih slika. Prije razvoja projekta dobit ćete detaljni set pitanja koji će nam olakšati posao, a vas učiniti zadovoljnim klijentom.

  Revizija

  Naši dizajneri će učiniti sve da budete 100% zadovoljno. Revizija je standardni dio svakog grafičkog projekta tako da potpuno razumijemo sve veše izmjene.

  Jamstvo

  Koliko su vam puta do sad kasnili s projektom? Izmotavanje? Kod nas toga nema. Jednostavno; nije gotovo na vrijeme, ne plaćate ništa!

  Ispunite projektni zadatak
  kako bi se vaš projekt procijenio   Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

   Kontaktirajte nas

   Imate projekt o kojem biste željeli razgovarati? Pitate se koje će vam rješenje za 3D prikaz najviše odgovarati? Imate pitanje o tome kako radimo? Ostavite poruku ovdje – i javit ćemo se!    Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.