Format 3D

Naša priča

Format 3D osnovala je grupa inženjera i dizajnera čije profesionalno djelovanje na području 3D vizualizacija traje od 2005. godine. Naš team se sastoji od arhitekata, građevinskih inženjera i 3D umjetnika koji su radili na brojnim projektima u SAD-u, Kanadi, Europi, Australiji i Aziji. Surađujemo s brojnim uglednim svjetskim arhitektima, građevinskim tvrtkama i investitorima.

Jedna smo od rijetkih tvrtki koja osigurava 100%-tnu isporuku projekta na vrijeme, odnosno u dogovorenim vremenskim okvirima, a u protivnom vraća novac i dostavlja klijentu 3D vizualizacije potpuno besplatno.

U radu koristimo napredni CGI CRM sustav s kojim smo reorganizirali radni proces i svakom klijentu dodijelili projektnog voditelja.

Format 3D broji 24 3D dizajnera i 6 mentora, a implementirali smo i umjetnu inteligenciju za osiguranje kvalitete, izgradili 3D knjižnicu za projekte koji sadrže 5000 CG scena i 36 000 fotorealnih 3D modela. Sve to omogućuje nam postizanje najbolje kvalitete vizualizacija na tržištu.

Prešli smo dug put, no ipak, to je samo početak. Plan nam je svake godine povećati broj zaposlenih. Rastemo i uspijevamo održavati postupak suradnje laganim i ugodnim baš kao da vaš 3D umjetnik sjedi pored vas za istim stolom.

350 +
Uspješnih
projekata
30
3D
dizajnera
100 +
Zadovoljnih
klijenata