U ovoj e-knjizi govorimo o dobrobitima kreiranja 3D animacija kao i o najvećim izazovima u načinu stvaranja nesmetanog tijeka rada, a sve će vam to pomoći u produkciji fantastičnog videa.

Vjerojatno ste 3D umjetnik koji stvara vizualizacije, a sada želite dostići jednu višu razinu. Želite znati kako stvarati izvanredne animacije ili pak zašto se isplati steći ovu vještinu. Ili možda jednostavno želite stvarati videozapise i ne znate odakle početi.

Onda mislimo da će vam ova e-knjiga biti odlična polazna točka.

Čak i ako ste neko vrijeme u ovom području, možete iskoristiti savjete, korake i znanja koja sam odlučio podijeliti.

Naš Format 3D tim vjeruje da svaka osoba nosi neku važnu poruku. 3D umjetnik prenosi svoju viziju putem dostupnih alata stvarajući priliku da utječe na druge. Može utjecati na desetke ljudi odjednom i kreirati veliki utjecaj. Uz animacije je još lakše prenijeti gledatelju svoju ideju i priču, a to se događa jer imate puno više vremena za pričanje priče i buđenje željene emocije.

U ovoj e-knjizi govorimo o dobrobitima kreiranja 3D animacija kao i o najvećim izazovima u načinu stvaranja nesmetanog tijeka rada, a sve to će vam pomoći u produkciji fantastičnog videa.

Nadamo se da će vam ova e-knjiga dati neke korisne savjete i u vama probuditi pravog animatora.

Preuzmi eKnjigu

Unesite svoju e-mail adresu na koju ćemo vam poslati vaš primjerak eKnjige: “Arhitektonska 3D animacija. Tajna vrhunskih 3D animacija”.    Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.