U ovoj e-knjizi obradili smo temeljne korake koji stoje iza svake vrhunske vizualizacije i kako ih ispravno slijediti s ciljem stvaranja vrhunske 3D slike.

Sigurno ste se susretali s  3D vizualizacijama i ponekad se zapitali što čini neke rendere boljima od drugih. U mogućnosti ste prepoznati one koji privlače vašu pozornost, ali ne možete otkriti što ih povezuje.

Svi smo bili u sličnoj situaciji. Pregledavali ste web stranice s arhitektonskim vizualizacijama ili ste skrolali po Instagramu. Vrhunske 3D vizualizacije privlačile su vašu pažnju. Možda ste čak pomislili da su takvi renderi vama potpuno nedostižni. 

Zvuči poznato?

Naš Format 3D tim vjeruje da svaka osoba nosi neku važnu poruku. 3D umjetnik prenosi svoju viziju putem dostupnih alata stvarajući priliku da utječe na druge. 

Može utjecati na desetke ljudi odjednom i napraviti veliku razliku. Možda želite pokazati svijetu nešto više od same vizualizacije, možda želite prenijeti neki fragment priče i tako probuditi određenu emociju ili vezu s predmetom ili objektom kojeg predstavljate.

Zato ćemo u ovoj e-knjizi obraditi temeljne korake koji stoje iza svake vrhunske vizualizacije i kako ih ispravno slijediti s ciljem stvaranja takve fantastične slike.

Nakon što ovladate ovim koracima bit ćete u mogućnost stvarati slike na koje ćete biti ponosni. 

Nadam se da će vam ova e-knjiga dati korisne spoznaje o tome kako postati pravi 3D umjetnik!

Preuzmi eKnjigu

Unesite svoju e-mail adresu na koju ćemo vam poslati vaš primjerak eKnjige: “Postani 3D umjetnik. Tajna vrhunske 3D vizualizacije”.    Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.