Arhitektonska vizualizacija je proces stvaranja mirnih slika s realističnim značajkama i dojmovima. 3D renderiranje je prvi izbor za programere, arhitekte i druge kada je riječ o realizaciji njihovih dizajnerskih ideja. A u Format 3D-u koncentrirani smo na usluge 3D renderiranja. Da bismo bolje pojednostavili cijeli proces, mora se pojaviti odgovor: što je temeljno za uspješno renderiranje? Ovaj će vam članak napraviti kratak uvod.

Za one koji možda ne znaju, proizvodnja 3D renderiranja uključuje tri dijela: modeliranje, renderiranje i post-work te konačnu isporuku.

Informacije za modeliranje

Informacije koje klijenti pružaju razlikuju se jedna od druge, ali općenito postoje dvije vrste: jedna s postojećim 3D modelima, jedna bez.

Za klijente koji mogu pružiti 3D modele, mogu uštedjeti puno vremena i troškova. Prihvatljivi formati datoteka za 3D modele uključuju.MAX, .3DS, DAE, RVT, .3DM. Ako klijenti ne mogu pružiti nikakve 3D modele, trebali bi barem osigurati CAD datoteke koje uključuju kote, tlocrte i kutove za projekt. Ručni crteži također su u redu, što će generirati dodatnu naknadu za modeliranje, s jasnim okvirom i geometrijskim detaljima. Ako model mora biti potpuno isti kao u stvarnosti, što znači precizno modeliranje, za nastavak se moraju dostaviti prave fotografije ili Google Maps Link. Štoviše, za vanjske prikaze s pogledom iz zraka koji zahvaća cijeli pogled na grad ili kompleks zgrade, potreban je plan mjesta. Reći će funkciju svakog područja, rasporeda i prometne linije.

Postavka konteksta

Kontekst u prikazima je vrlo važan jer ukazuje na raspoloženje, lokaciju i opće dojmove. Da biste točno došli do stvarne prezentacije, potrebni su topografski podatci za zgrade, fotografija planirane lokacije, Google Map linkza postavljanje pozadine, kao i krajolik.U ovoj kategoriji osvjetljenje mora biti prigušeno jer je ključno za opći dojam. Ako se nadamo da će slika postići užitak i radost, onda treba primijeniti oštru i toplu rasvjetu. Ako klijenti nemaju ideju za to, pomoći će im 3D dizajneri pozivajući se na koncepte uređenja i dizajna projekta.

Materijali

Ovaj dio se odnosi na sve materijale građevine, površine i krajolika. U interijerima nam je također potrebna materijalna referenca za namještaj, opremu i opremu.

Uzajamno povjerenje i komunikacija

Osim tehničkih problema, svaka strana uključena u proces renderiranja, arhitekti, programeri, vlasnici kuća, klijenti ili tehnički tim, trebaju graditi povjerenje jedni u druge i komunicirati s voljnim duhom. U Format 3D vizualu cijenimo učinkovitu komunikaciju i brzu povratnu informaciju o radu nacrta u svakoj fazi jer će nam to pomoći da s lakoćom proizvedemo visokokvalitetne i zadovoljavajuće slike za klijente. Ova temeljna ideja je prije početkhttps://www.infinvisual.coma svakog projekta koji se razvija.

Ako tražite uslugu 3D renderiranja, slobodno nas kontaktirajte. Kao najbolja tvrtka za vizualizaciju 3D arhitekture , sa zadovoljstvom vam možemo pomoći.

Saznajte više
o cijenama naših usluga    Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

    Kontaktirajte nas

    Imate projekt o kojem biste željeli razgovarati? Pitate se koje će vam rješenje za 3D prikaz najviše odgovarati? Imate pitanje o tome kako radimo? Ostavite poruku ovdje – i javit ćemo se!      Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.