3D 360° virtualna šetnja

Prošetajte se virtualnim 3D prostorom koji može imati interaktivne info točke uz punu podršku na VR naočale.

Virtualna šetnja

Kao dio L33T digital agency grupe u našem radu koristimo bogato iskustvo i resurse koji dolaze iz 15-godišnjeg bavljenja virtualnim šetnjama.

Baza CG komponenti

Kreirali smo za vas bazu od gotovo 36 000 fotorealističnih 3D objekata. Dovoljno nam je da nam pokažete sliku željenog namještaja i mi ga možemo smjestiti u prostor.

Opremanje interijera

Opremanje interijera možete u potpunosti prepustiti nama, a dodatne sate provedene s našim dizajnerima i arhitektima koji vas savjetuju ne naplaćujemo.

Saznajte više
o cijenama naših usluga  Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

  3D-vizualizacija-eksterijera-City-Island-Zagreb-Hrvatska
  3d_360_virtualna_setnja_two_dots_digital

  Radni proces izrade 3D 360° virtualne šetnje

  Nacrt

  Kod nas je sve jednostavno. Nemate CAD nacrt? Skicirajte nam ga na papiru! Naši arhitekti će za u trenu napraviti precizan nacrt u AutoCAD-u.

  Kratke upute

  Odobravamo teksture i materijale sa statičkih slika. Prije razvoja projekta dobit ćete detaljni set pitanja koji će nam olakšati posao, a vas učiniti zadovoljnim klijentom.

  Revizija

  Naši dizajneri će učiniti sve da budete 100% zadovoljno. Revizija je standardni dio svakog grafičkog projekta tako da potpuno razumijemo sve vaše izmjene.

  Jamstvo

  Koliko su vam puta do sad kasnili s projektom? Izmotavanje? Kod nas toga nema. Jednostavno; nije gotovo na vrijeme, ne plaćate ništa!

  3d_360_virtualna_setnja_zagreb-1
  3d_360_virtualna_setnja_zagreb
  3d_360_virtualna_setnja_technogym

  Kontaktirajte nas

  Imate projekt o kojem biste željeli razgovarati? Pitate se koje će vam rješenje za 3D prikaz najviše odgovarati? Imate pitanje o tome kako radimo? Ostavite poruku ovdje – i javit ćemo se!   Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.