3D vizualizacija eksterijera

Iskoristite snagu CGI-a za predstavljanje vaših ideja. Istodnevni početak, jednotjedna isporuka. Uz apsolutno jamstvo: “Na vrijeme ili je besplatno”.

Razvoj projekata

Pokažite sve mogućnosti dizajna – sa završnom obradom, materijalima, vratima, prozorima itd. S 3D vanjskim prikazom eksterijera to je nevjerojatno jednostavno.

Prezentacija interijera

Zadivite klijente CG umjetničkim djelima koja detaljno prikazuju vaš vanjski dizajn – u fotorealnom okruženju, s prekrasnom rasvjetom.

Marketinški sadržaj

Pretprodajte nekretninu brže nego ikad prije – uz 3D remek-djela koja će pomoći da se vaši oglasi istaknu.

Saznajte više
o cijenama naših usluga  Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

  Ispunite brief

  Lako možemo raditi s bilo kojim fotografijama koje imate. Nema ih? Ne brinite, planovi ili skice će vam poslužiti. Uz to možete uključiti bilo koji materijal koji imate.

  Budimo u kontaktu

  U bilo kojem trenutku možete postaviti zadatke, odabrati 3D modele, napraviti revizije, razgovarati s timom i provjeriti napredak putem naše mrežne CRM platforme.

  Primite rezultate

  Nakon testnog pregleda možete pregledati i odobriti konačne 3D prikaze. S našim 3D vizulizacijama zasjat ćete na svakoj prezentaciji.

  Ispunite projektni zadatak
  kako bi se vaš projekt procijenio   Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

   Kontaktirajte nas

   Imate projekt o kojem biste željeli razgovarati? Pitate se koje će vam rješenje za 3D prikaz najviše odgovarati? Imate pitanje o tome kako radimo? Ostavite poruku ovdje – i javit ćemo se!    Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.