Renderiranje eksterijera je proces stvaranja trodimenzionalnih slika koji prikazuju vanjski dizajn arhitektonskih projekata prije njihove izgradnje. To rade 3D umjetnici pomoću računalnog softvera. Vanjski prikaz može prikazati samu arhitekturu kao i okruženje u fotorealističkoj kvaliteti. Često ga koriste arhitekti i stručnjaci za nekretnine u prezentacijama i marketinškim materijalima. 

Koje su vrste eksterijera?

Vanjski prikaz može biti stambene i poslovne namjene, a pogledi mogu biti ulični ili zračni. Vanjsko renderiranje nema ograničenja kada je u pitanju njegov format. To može biti statična slika, 3D animacija, AR (augmented reality – proširena stvarnost) ili VR (virtual reality – virtualna stvarnost) obilazak. 

3D vizualizacija - obiteljska vila na Borčecu, Zagreb, Hrvatska
Kolika je cijena 3D vizualizacija eksterijera?

Cijena 3D vizualizacije eksterijera ovisi o različitim varijablama kao što su površina u m² i složenost samog projekta. U prosjeku, vanjska 3D vizualizacija obiteljske kuće koštat će 3000 – 5000 kuna. Kontaktirajte nas kako biste dobili ispravnu procjenu vašeg projekta.

Koliko dugo traje proces izrade vanjskih 3D vizualizacija?

Obično je potrebno oko 72 sata za izradu prvog nacrta i u prosjeku 1-3 tjedna za izradu konačne 3D vizualizacije. Međutim, ovo vrijeme može značajno varirati ovisno o složenosti projekta, dostupnoj dokumentaciji i responzivnosti klijenta. 

Kako naručiti usluge izrade 3D vizualizacija eksterijera?

Za naručivanje usluge eksterijera kontaktirajte nas putem weba ili online chata i pošaljite detalje vašeg projekta, kao što su crteži, CAD datoteke, 3D modeli i brojem rendera koji su vam potrebni. Ne brinite ako nemate ništa od gore navedenog. Na našim web stranicama možete preuzeti projektni zadatak koji će vam u tom poslu pomoći. Naše iskustvo nam omogućuje da započnemo u bilo kojem trenutku projekt i pružimo visokokvalitetne 3D vizualizacije u najkraćem mogućem roku!

3d vizualizacija eksterijera poslovnog objekta

Kontaktirajte nas

Imate projekt o kojem biste željeli razgovarati? Pitate se koje će vam rješenje za 3D prikaz najviše odgovarati? Imate pitanje o tome kako radimo? Ostavite poruku ovdje – i javit ćemo se!    Ova je stranica zaštićena sa reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.