Mitovi o 3D uslugama

POGLAVLJE

04

Mitovi o 3D uslugama

Sada, ako je 3D toliko koristan, zašto nije postao standard u arhitekturalnoj industriji? Zato što su mnogi stručnjaci koji su radili na određeni način godinama i desetljećima skeptični prema usvajanju nove tehnologije. Nažalost, skepticizam se s vremenom pretvara u mitove o 3D-u. I oni koji vjeruju tim mitovima propuštaju sve gore opisane velike prilike.

Dakle, koji je najčešći mit o korištenju usluga 3D arhitektonskog renderiranja? Pa, neki arhitekti se boje da bi to moglo dovesti do nedostatka uključivanja klijenta u proces dizajna. Što, u konačnici, vodi do nesretnog kupca. Na sreću, to apsolutno nije istina. Da bismo to dokazali, razotkrijmo ovaj mit.

Preuzmite ovaj vodič u PDF formatu

Dakle, ometa li korištenje 3D rendera stvarno sudjelovanje klijenta u postupku dizajna? Ako bolje razmislimo, baš naprotiv. Uz 3D arhitektonske prikaze, klijent može odmah reći sviđa li mu se predloženi dizajn ili ne. Bolje razumjeti viziju svog arhitekta i osjećati se puno uključenijim u proces projektiranja u kojem ima daleko značajniju ulogu. Upotreba 3D vizuala omogućuje svim stranama da postignu potpuno međusobno razumijevanje.