Vremenski okvir projekta 3D vizualizacije

POGLAVLJE

10

Vremenski okvir projekta 3D vizualizacije

Vrijeme za projekt arhitektonske vizualizacije uvelike ovisi o njegovom razmjeru. Kod malih prostorija i zgrada obično je potrebno nekoliko dana. Projekti srednje veličine u prosjeku traju 10 – 15 dana. Za one velikih razmjera, kao što su komercijalni interijeri i eksterijeri, može potrajati nekoliko tjedana. I konačno, izgradnja cijelog bloka (kvarta) grada može potrajati i nekoliko mjeseci rada.

Međutim, moguće je čak proizvesti zadivljujuću vizualizaciju 3D arhitekture brže od toga. Zapravo, u Format 3D-u možemo isporučiti projekte bilo kojeg opsega u svega 1 tjedan. Sve zahvaljujući našem učinkovitom procesu rada i dugogodišnjem iskustvu na ovom tržištu. Konkretno, ovi čimbenici ovdje najviše pridonose:

  1. Naš tim profesionalaca. Imamo cijelu zajednicu 3D dizajnera koji su uvijek na raspolaganju;
  2. Snažan hardver. Imamo na raspolaganju render farmu koja ima dovoljno računalne snage da višestruko
    ubrza proces renderiranja;
  3. Naša vlastita zbirka (baza) 3D objekata. Također imamo arhivu 3D modela koju smo sami izgradili.
  4. Naši visokokvalificirani voditelji projekata koriste prilagođeni online MIRO sustav, inovativno rješenje za suradnju i komunikaciju, koje našim klijentima pomaže uštedjeti sate, pa čak i dane vremena;
  5. Visoko organiziran timski rad. Kada radimo na velikim projektima, razbijamo ih na manje zadatke. Zatim, voditelj tima pomaže organizirati njihovo izvršavanje kao jedinstven proces.

Zadivite klijente vašim jedinstvenim dizajnom eksterijera.

Uloge u vođenju projekta

Voditelj tima, koji je ili voditelj projekta ili viši 3D specijalist, igra jednu od ključnih uloga u procesu. U slučaju složenog zadatka, kao što je vizualizacija velikog bloka ili cijelog grada, dijeli posao na 3D dizajnere, a zatim sakuplja sve komponente u jednu scenu. Voditelj tima također osigurava održavanje vizualnog kontinuiteta na svim renderima.

Bez obzira na obim posla, svaki tim za 3D arhitektonsko renderiranje ima i mentora koji je odgovoran za kontrolu kvalitete. I uvijek postoji voditelj projekta koji je odgovoran za poštivanje rokova i održavanje standarda rada.