Proces izrade 3D projekta

POGLAVLJE

05

Proces izrade 3D projekta

3D studiji pronalaze različite načine za učinkovito upravljanje projektima 3D renderiranja. Manje tvrtke obično koriste besplatna cloud rješenja, kao što su jednostavni sustavi za vođenje projekata, e- mail komunikacija, aplikacije za pohranu u cloud-u, itd. To je izvedivo rješenje kada tvrtka ima samo mali broj narudžbi. Ali kada broj projekata raste, ovaj način komunikacije s klijentom postaje nepouzdan. Na primjer, važne poruke mogu se izgubiti u pretrpanoj pristigloj pošti.
Osim toga, nije baš zgodno prelaziti s aplikacije na aplikaciju radi obavljanja različitih zadataka.

U Format 3D prepoznajemo jedinstvene potrebe projekata 3D vizualizacije, koje nadilaze ono što tradicionalni alati za upravljanje projektima mogu ponuditi. Unatoč učinkovitosti takvog softvera, često propuštaju neke kritične značajke.

Mnoge velike korporacije počele su se oslanjati na personalizirane sustave za učinkovitu komunikaciju s klijentima, što je savršeno usklađeno s našim pristupom. Naš izbor je, međutim, MIRO alat za suradnju – posebno skrojen za upravljanje svim zamršenostima 3D arhitektonskih projekata.

Uz MIRO, naši klijenti mogu pokrenuti svoje projekte pružanjem svojih specifičnih zahtjeva.

Želite saznati koliko košta vaš projekt? Pogledajte kako ocjenjujemo projekte 3D renderiranja.

Prava snaga MIRO-a leži u njegovim komunikacijskim sposobnostima. Omogućuje svima koji su uključeni u projekt da se izravno povežu, osiguravajući brze odgovore. Više od toga, MIRO služi kao izvrsna platforma za praćenje napretka projekta i pružanje povratnih informacija o rezultatima. Ovaj sveobuhvatni alat znači da naši klijenti imaju jedno mjesto na kojem mogu pronaći sve što im je potrebno, olakšavajući glatko i učinkovito upravljanje projektima.