Rezultati dobre suradnje

POGLAVLJE

13

Rezultati dobre suradnje

Konačno, vraćamo se na razloge zašto profesionalci u industriji uopće koriste usluge arhitektonske 3D vizualizacije. Koji su rezultati uspješne suradnje s studijom za 3D vizualizaciju? Pa, da vidimo.

Uspješna prezentacija

Jedan od glavnih razloga zašto arhitekti koriste usluge 3D renderiranja je potreba da naprave impresivnu prezentaciju projekta. Zato što je pokazivanje fotorealističnih slika koncepta najbolji način prenošenja informacija klijentima. Tako arhitektonski profesionalci, njihovi klijenti i ostali uključeni u projekt mogu „govoriti isti jezik” i lako postići međusobno razumijevanje.

Vodeće arhitektonske tvrtke i projektni uredi osiguravaju odobrenje svojih koncepata pomoću 3D rendera. I uvijek im rado pomažemo u tome. Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ – uvjerite se sami. Zato bismo željeli podijeliti neke od najboljih projekata u kojima je realistična 3D arhitektura rendera koje smo izradili u Format 3D-u pomogla našim klijentima da prezentiraju, odobre i realiziraju svoje spektakularne projekte.

U ovom projektu, naše vizualizacije poslovnog kompleksa City Island pomogle su investitoru u donošenju brojnih arhitektonskih i dizajnerskih odluka koje su bitno utjecale na konačan izgled. Ovim projektom obuhvatili smo interijere i eksterijere objekata. Projekt vizualizacija je izveden u rekordnom roku, a kompleks je trenutno u izgradnji.

I ovdje je naša 3D vizualizacija eksterijera i interijera u projektu Dolabella Hights u Cavtatu pored Dubrovnika pomogla u realizaciji. Veselimo se posjeti izgrađenih objekata.

Zadivljujući dio portfelja

Isti 3D renderi koje arhitekti naručuju za prezentacije i marketinške aktivnosti mogu se koristiti za njihove online portfelje. Ovako se profesionalna web stranica pretvara u moćan alat za prodaju – ispunjavanjem privlačnim vizualima za klijente.

Eto nas, na kraju našeg vodiča kroz 3D vizualizacije. Nadamo se da vam je bio koristan. Napokon, 3D tehnologija nudi jedinstvenu priliku – vizualizirati sam koncept kao da je već struktura od cigle i betona. Koristeći 3D vizuale, može se značajno poboljšati proces arhitektonskog rada.

Na primjer, izrada impresivne prezentacije klijentu ili vođenje uspješne promotivne kampanje postaje lakše nego ikad s 3D. I, na vrh svega, proizvodnju 3D rendera može se u potpunosti outsourcati. Dakle, ne morate učiti softver niti zaposliti i upravljati internim timom.

Trebate li zapanjujuće fotorealistične vizuale za svoje prezentacije i marketinške aktivnosti? Onda se obratite našoj tvrtki za 3D vizualizaciju i postignite vrhunske rezultate uz najbolju moguću korisničku uslugu. Mi ćemo za vas napraviti nezaboravne slike!